Om Maria Grip

Maria Grip – Onlinemarknadsförare

mariagrip-6Jag är diplomerad Onlinemarknadsförare vid Medieinstitutet i Stockholm och arbetar sedan 2012 med Displayannonsering.

Efter några år som Traffic & Campaign Manager hos ett säljbolag, vilket ledde till rollen som Head of Ad Operations & Statistics med personalansvar för två personer hos Metro, har jag nu rollen som Team Leader för Delivery avdelningen hos resebokningsföretaget Etravelis’ mediaföretag Smart Media där jag driver processerna för ett tremannalag.

 

Bakgrund som E-handlare & Bloggare

År 2009 startade jag mitt egna varumärke Handcraft by Grip där jag virkar, syr och stickar accessoarer, på detta ämne har jag bloggat på egna inspirationsbloggar sedan dess. Intresset för bloggande och hantverk resulterade i att jag sommaren 2010 startade eget företag och drev webbutiken Create2day.se under två år.

Se CV för vidare detaljer.

 

Maria Grip hjälper företag med hemsidor och bloggar

Sedan 2010 hjälper jag företag och privatpersoner med uppstart av hemsidor och bloggar och komponerar ihop webbtexter och blogginlägg samt startar sidor i Sociala Medier. Behöver du komma igång och synas på nätet? Läs mer här om hur jag kan hjälpa dig!
Textproduktion är en stark egenskap som ständigt utvecklas. Genom Medieprogrammet i gymnasiet gick jag ut med toppbetyg i Fotografering, Fotoredigering, Textproduktion och Grafisk Form och med påbyggnad av Yrkeshögskoleutbildningen har jag kompletterat med djupa kunskaper om digital kommunikation.

 

Arvoden vid textproduktion

Priserna varierar beroende på uppdragets storlek, priserna nedan är standard men vid större uppdrag kan vi komma överens om ett annat pris. Beställda texter levereras via e-mejl eller läggs upp direkt på vald blogg eller sajt i mitt nätverk.

  • Blogginlägg – 40 öre per ord
  • Contentartikel (vanligen minst 300 ord) – 40 öre per ord.
  • Text och länk på blogginlägg eller bloggsida – 250 kr (25€)
  • Översättning av blogginlägg innan publicering (engelska + spanska) – 40 öre per ord.

Betalningsvillkor:
Betalning av beställd produkt sker i förskott.
Betalning sker genom banköverföring eller via PayPal till användare: mimmi_107@hotmail.com
Publicering på avtalad sajt i Grips ägo sker på överenskommet datum.

Online projekt

Webbutik
2010- 2012 | E-butik Create2day.se Bildproduktion, Blogg, Facebooksida, PPC annonsering med AdWords, Webbanalys med Google Analytics, E-postmarknadsföring.

Webbplatser
2013- Aktiv | Fixitservice.nu Hemsida åt en hantverkare med säte i Gävleborg. Bildproduktion, Textproduktion, Google Analytics, närvaro i Sociala medier och bloggsida på sajten.

2013- Aktiv | TravelGrip.se Resesajt i magasinform som handlar om resor och upplevelser, mitt största intresse. Bildproduktion, textproduktion, Google Analytics, bannerannonsering och hantering av sponsrade inlägg.

2012 | Specificmedia Annonsplats
Framtagande av en självständig sajt för att tillfälligt annonsera ut en ledig tjänst och som de kunde sprida inom sitt kontaktnät. Använde mig av weebly.com 

 

Detta visste du inte om mig

Tränar, pysslar, reser och talar tre språk.  Har bott i Spanien och Colombia. Älskar att resa och har besökt 40 länder och tänker fortsätta att utforska världen. Skriver reseguider som publiceras på TravelGrip.se samt andra sajter där jag gästbloggar. Har B körkort och har levt i en husbil under ett halvår på resande fot i Frankrike.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.