Söker skribenter till engelsk resesajt

Jag söker skribenter till engelsk resesajt som är i uppstart, LadyTravelGuide.com. Förslagsvis är du tjej och du kan engelska flytande i skrift. Sajten handlar om resor och ger tips till kvinnor uttryckligen. Vi blir nämligen fler och fler som reser på egen hand eller i grupp om vänner, vi reser inte bara med familj eller partners längre. Därmed söker man sig till olika destinationer baserat på vilket typ av resesällskap man har, eller bristen på det och med LDG hoppas jag kunna nå ut internationellt till alla resesugna kvinnor.

LadyTravelGuide-sajt

Plattform och tillvägagångssätt

Sajten är en WordPressapplikation, den som skriver för LDG får egen loggning och inläggen hamnar under sektionen Blog. Är du nybörjare i WordPress får du en genomgång via mejl-kontakt så att du enkelt kan komma igång. Man kan använda WordPress via dator, surfplatta och smartphone, så det är enkelt att hålla sig uppkopplad.

Du måste kunna engelska då all text är på engelska, för att publicera foton krävs att du äger dem. Du skriver på volontärbasis, men det är därmed också fritt fram med länkdelning mellan LDG och din egna blogg, om du har en.

Lady Travel Guide ingår i TravelGrip Network, där flertalet resesajter är på svenska så det går även bra att byta länkar mellan de svenska sajterna så länge tydlig info framgår från LDG.

Kontakt

Kontakta Maria Grip idag och ingå i skribentskaran!
Skicka e-post nu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...