Bokrecensioner

Begrav mig stående

Sedan ett år tillbaka har jag återupptagit intresset för böcker och lektyr.

Min mor är, och har alltid varit, en bokmal, jag hade stor tillgång till olika genre av böcker i huset där jag växte upp eftersom mamsen hade nästintill ett eget bibliotek. Hon var en trogen bokklubbskund, och är säkert det fortfarande. Därav levererades massor av böcker till vår adress. Som tioåring började jag läsa mycket, först ungdomsböcker (som jag snart växte ur) och gav mig in i världen av romaner, och en och annan Stephen King…

Böcker jag föredrar

I dagsläget föredrar jag följande ämnen:
1) Memoarer/självbiografier av/om personer som jag har ett genuint intresse för
2) Spänning i form av däckare/kriminalare
3) Memoarer/självbiografier, Dokumentärer, Studielitteratur om ämnen som kan vara intressant ur ett utvecklande syfte. Jag vill lära mig något nytt eller få kunskap om något/någon jag inte besitter sedan tidigare.

Sedan har vi ju intresset för inredning, men de böcker inom denna kategori som jag läser bjuder mest på inspirerande bilder!

Aktuell bok denna månad

Begrav mig stående – Isabel Fonseca. Om: Zigenarnas historia och existens. Den är rapporterande och som dokumentär, fram till halva boken är den intressant, därefter finner jag den tungjobbad och rätt upprepande.

20120304-220455.jpg

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply