Bokrecensioner

Män är från Mars

Män är från Mars, Kvinnor är från Venus. Den klassiska relationsboken skriven av John Gray. Jag läste den för 5 år sedan och känner för att fräscha upp minnet igen.

Framförallt riktar sig innehållet till par som lever i en relation. Man får insikt i hur de olika könen fungerar i stort. Jag har bara träffat en man som verkar kunna knepen för att hålla en kvinna lycklig (utan att ha läst denna bok) och det är min kille. Så boken får jag läsa för eget syfte.

När det gäller psykologi tycker jag personligen dessutom att män har alltför lätt att tro att en kvinna flörtar med honom bara för att hon 1) pratar med honom 2) skrattar och 3) är allmänt glad.

Detta är mitt eviga dilemma, det har varit så så länge jag kan minnas. Sådana misstolkningar skulle kunna vara allvarliga när man lever i en relation. Men jag kör med öppna kort och min kille är den mest förstående man som finns och han känner mig och vet hurdan jag är. När vi träffades för första gången flörtade jag inte medvetet med honom utan han tog initiativet. Kanske trodde han att jag flörtade?
Så dilemmat lönade sig kanske!

20120312-155035.jpg

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply