Onlinemarknadsföring

Ny sajt för Afternoon Tea älskare

Ny sajt för Afternoon tea älskare är släppt, Afternoontea.nu. Här delar jag med mig av tips på ställen som serverar High Tea, över hela världen. Jag är helt såld på Afternoon Tea sedan min allra första upplevelse (på Grand i Stockholm) så det bokas in på nästan varje resa.

afternoon-tea-diplomat-stockholm

AfternoonTea.nu

Afternoontea.nu kom till av att jag börjar samla på mig en hel del recensioner av olika ställen och jag tänkte att det kan vara bra att samla dem på en sajt. Sajten är skapad med WordPress, tema Fashionista som jag använder på en annan sajt inom resesegmentet.

Jag har tidigare bloggat om hur jag går tillväga för att skapa och optimera hemsidor. Med WordPress kan man publicera inlägg via smartphone app så man är inte inte låst till dator för att hålla bloggen uppdaterad.

Vill du snabbt komma igång och inte äger en .se domän som du behöver koppla på sajten så är det bara att köra igång via WordPress.com och skapa gratis hemsida/blogg.

afternoon-tea-nu-blogg

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply