Info om Maria Grip

Maria Grip bloggar om reflektioner inom Reklam & Onlinemarknadsföring genom sitt arbete inom branschen, men skriver även en del om Pyssel och Hantverk och resor som båda är stora fritidsintressen.

Kort om Maria Grip

Maria är diplomerad Onlinemarknadsförare och har specialistkunskap inom Digital Marknadsföring för Medier och Displayannonsering. Arbetar som Digital Specialist med fokus på tekniska lösningar i medielandskapet för ett anrikt bolag i Stockholm. Läs mer om arvoden för textproduktion och publicering på hennes sajter.

Kort om intressen

Grip reser gärna och ofta för att uppleva andra kulturer och njuta av varmare klimat, på resesajten TravelGrip.se kan du läsa om reseupplevelserna. Maria Grip älskar dessutom hantverk, hon virkar, stickar och syr på fritiden. På engelska sajten Handcraft by Grip samlas blogginlägg och tutorials inom hantverk. Maria har tidigare även sålt handgjorda beanies, mössor och halsdukar på Etsy men reseupplevelserna tar nuförtiden upp all hantverkstid så beställningsjobben är väldigt få.

 

Domäner i Marias ägo

Jag äger ett antal domäner inom följande kategorier. Se alla här!

  • Träning & Hälsa
  • Resor
  • Jobb & Karriär
  • Pension & Bank
  • Städer & Stadsdelar
  • Ekologiskt, Mat & Meny
  • App

     

Domänerna ligger hos Binero och kan enkelt överföras till annat webbhotell (eller inom Binero) efter överenskommelse. Pris från 1500kr, mejla ditt bud: bygrip@gmail.com

 

Kontaktuppgifter
Maria Grip – bygrip@gmail.com

 

 

 

Vi kanske ses i Medievimlet?

Med arbetsort Stockholm så har jag möjlighet att delta i aktuella och relevanta medieevent såsom IAB Sveriges seminarium. Därtill är jag medlem i IABs Task Force Influencer Marketing.

One Comment

Leave a Reply