Info om Maria Grip


Maria Grip är utbildad Onlinemarknadsförare / Digital Marketer och har stor erfarenhet av webbplatsutveckling med WordPress.

Här på mariagrip.se bloggar Maria om reflektioner inom Reklam & Onlinemarknadsföring genom sitt arbete inom branschen, såsom contentsamarbeten och exempel på artiklar som Maria har publicerat men skriver även en del om sina fritidsintressen inom Pyssel och Home Staging och resor. 

Mer om Maria Grip

Maria är diplomerad Onlinemarknadsförare vid Medieinstitutet och har specialistkunskap inom Digital Marknadsföring och Displayannonsering. Arbetar sedan 2018 som Digital Specialist med fokus på revisionslösningar i medielandskapet för ett stort bolag i Stockholm. Administrerar och projektleder därigenom också vidareutveckling av Poddindex  

Som frilans har Maria skapat en kurs i Displaymarknadsföring, som inkluderar traditionell bannerannonsering och programmatisk annonsering. Den erbjuds hos Nordic Tech Institiute och är helt på distans och online. 

Maria frilansar också som skribent och kan hjälpa annonsörer med exempelvis nativeannonsering/artiklar. Läs mer om arvoden för textproduktion och publicering på hennes egna sajter.

Marias resesajt

Med många resor i bagaget skapades resesajten TravelGrip.se för mer än tio år sedan. Här kan du läsa om reseupplevelser och få hotelltips.

Baserad i Stockholm och Antibes

Sedan januari 2023 delar Maria sin tid mellan lägenheten i centrala Stockholm och centrala Antibes. Provence och Cote d’Azur har en speciell plats i hjärtat hos Maria sedan allra första besöket i regionen år 2004, därför har Maria med sambon införskaffat en lägenhet i kuststaden Antibes.

 

Domäner i Marias ägo

Jag äger ett antal domäner inom följande kategorier. Se alla här!

  • Träning & Hälsa
  • Resor
  • Jobb & Karriär
  • Pension & Bank
  • Städer & Stadsdelar
  • Ekologiskt, Mat & Meny
  • App

     

Domänerna ligger hos Binero och kan enkelt överföras till annat webbhotell (eller inom Binero) efter överenskommelse. Pris från 1500kr, mejla ditt bud: bygrip@gmail.com

 

Kontaktuppgifter
Maria Grip – bygrip@gmail.com

 

 

 

Vi kanske ses i Medievimlet?

Med arbetsort Stockholm ges möjlighet att delta i aktuella och relevanta medieevent såsom IAB Sveriges seminarium. Maria var i flera år varit aktiv medlem i IABs Task Force Influencer Marketing.