Textproduktion

Maria Grip hjälper företag med hemsidor och bloggar

Sedan 2010 hjälper jag företag och privatpersoner med uppstart av hemsidor och bloggar och komponerar ihop webbtexter och blogginlägg samt startar sidor i Sociala Medier. Behöver du komma igång och synas på nätet? 

 

 

Arvoden vid textproduktion

Priserna varierar beroende på uppdragets storlek, priserna nedan är standard men vid större uppdrag kan vi komma överens om ett annat pris. Beställda texter levereras via e-mejl eller läggs upp direkt på vald blogg eller sajt i mitt nätverk.

SPONSRADE INLÄGG PÅ SAJT

Sponsrade artiklar, levererade i sin fullhet eller producerade av Maria Grip, publiceras med inledningsfraser såsom “I betalt samarbete med…”, “Sponsrat inlägg”, “Sponsrad artikel”.

  • Länk och ankartext på blogginlägg eller bloggsida: 1000 SEK / 100€.
  • Textproduktion inkl. publicering och länk 200-300 ord: 5000 SEK / 500€
  • Publicering av levererad artikel/blogginlägg inkl. länk: 4000 SEK / 400€

 

ARVODE VID TEXTPRODUKTION

För distribuering någon annanstans. Oftast ingår fotografier från Maria Grips egna bildbank.

  • Artikel 200-300 ord: 4500 SEK / 450€
  • Artikel minimum 300 ord, maximum 500 ord: 5000 SEK / 500€
  • Översättning av blogginlägg innan publicering (engelska + spanska) – 2 SEK per ord

Betalningsvillkor:

Betalning av beställd produkt sker i förskott, på publiceringsdatumet eller efter leverans av beställd text. Publicering på avtalad sajt i Grips ägo sker på överenskommet datum. TravelGrip är inget registrerat bolag.

Betalning sker till individ: Maria Grip.

För svenska och europeiska bolag erbjuder jag fakturering som Egenanställd genom samarbete med FrilansFinans. Pris i faktura kommer då också att inkludera och specificera moms (25%).

 

Bakgrund inom E-commerce & blogg

År 2009 startade jag mitt egna varumärke Handcraft by Grip där jag virkar, syr och stickar accessoarer, på detta ämne har jag bloggat på egna inspirationsbloggar sedan dess. Intresset för bloggande och hantverk resulterade i att jag sommaren 2010 startade eget företag och drev webbutiken Create2day.se under två år.

Textproduktion är en stark egenskap som ständigt utvecklas. Genom Medieprogrammet i gymnasiet gick jag ut med toppbetyg i Fotografering, Fotoredigering, Textproduktion och Grafisk Form och med påbyggnad av Yrkeshögskoleutbildningen har jag kompletterat med djupa kunskaper om digital kommunikation.

Läs mer i mitt CV.

Behöver du komma igång och synas på nätet? Läs mer här om hur jag kan hjälpa dig!