Onlinemarknadsföring

Inspirerande iProspect

Andra dagen i plugget innehöll en inspirerande föreläsning från iProspects VD Patrik Gamryd som har haft den posten i 4 år, dessförinnan arbetade han för Trade Doubler så man kan konstatera att han kan webb och sök samt Affiliate.
Patrik hjälpte oss 32 personer i klassen Onlinemarknadsförare bättre förstå begreppen Sökmotoroptimering, Sponsrade länkar, Länkdelning, Webbanalys, Konverteringsoptimering, Mobil framtid och annonsering på  Google Facebook. Han konstaterade även att vårat schema för hösten är sjukt ambitiöst och späckat, och att det är upp till var och en av oss att satsa 110% om vi vill ta oss igenom allt vi ämnas lära oss. Resan blir intensiv och lärorik, passar mig perfekt med andra ord!

Därtill pratades det om marknaden och framtiden för såväl oss som arbetskraft och konsumeneters beteende som sakteliga förändrar genom nätet och har så gjort i ett tiotal år nu. Allt pekar på tillväxt inom Onlinemarknadsföring, oavsett om det pågår finanskriser eller inte. Mycket mer traditionell media kommer att flytts över till digital i framtiden samt köras samtidigt som det görs idag hos stora bolag. Detta glädjer mig och mina skolkamrater eftersom suget efter utbildad personal är enormt och växande, enligt Gamryd finns det jobb till oss alla och man skriker redan nu efter oss!

Jag längtar redan till den första dagen på jobbet…

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply