Hobby,  Inredning

Renoveringen tar aldrig slut

Jag har lyst med min frånvaro på bloggen, detta för att all ledig tid går till renoveringen i lägenheten. Hela Påsken blev en Fixar-Påsk (för andra året i rad). Det är skoj men efter snart två månader av renovering i sin bostad så börjar man känna att man vill se ett slut på det hela. Vi räknar med att vara färdiga i slutet av maj, jag hoppas verkligen att vi håller planen!

Renoveringen har innefattat olika moment, såsom målning av väggar, tak och golv som jag bloggat om tidigare, det senaste momentet innefattade eldragning i lägenheten. Alla kablar har förut legat utanpå väggarna eftersom det varit lättast i denna gamla fastighet men vi bilade upp rännor i väggarna och har lagt in rör med elkablar för att få ett renare intryck. Då inser man ju också att man vill byta tryckknappar i rummen och få allt genomgående snyggare. Så det har även tillkommit nya knappar och uttag.

Bygg sänggavel

Förra årets Fixar-Påsk snickrade vi ihop en huvudgavel till dubbelsängen. Detta projekt var inte hälften så krävande i jämförelse med det vi genomgår just nu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply