Influencer,  Resetips

Gästbloggar på resesajt

Jag gästbloggar på en resesajt nu om Dubai, förhoppningsvis kommer fler tillfällen efter detta första inlägg då jag ju älskar att knåpa ihop reseguider och tips inför resor. Jag reser så ofta jag kan på fritiden och har hittills besökt 40 länder, en lista som ständigt utökas. Alla mina inlägg finner man på min egna reseblogg TravelGrip.se medan jag gästbloggar på resesajten Resfeber.se, läs mina tips på vad man kan göra i Dubai.

Medverkande hos resebloggar

Maria Grip har hittills medverkat i två resebloggar;

  • Vingbloggen – intervju Veckans Globetrotter (2012)
  • Resfeber – resetips Dubai (2014)

Mer än 30 länder på 30 år

Få räknar hur många länder man har besökt, jag håller stenkoll eftersom det är kul att tillgodoräkna sig fler och fler länder. Resandet ger mig insyn i olika kulturer och gör mig till en bättre människa i och med att jag ofrivilligt ser världens alla orättvisor. Till min trettionde födelsedag hade jag besökt det trettionde landet. Nu till min 33:e födelsedag har jag besökt 37 länder, en rätt bra ökning. Jag räknar med att jag går in i 2014 med 39 besökta länder.

TravelGrip bloggar

TravelGrip bloggar på både Travelgrip.se och på Escape 360’s bloggportal [tills de lades ner]. Där finns mina reseguider och allmänna resetips!

reseguide-dubai-travelgrip


Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.