Influencer,  Resetips

Senaste tipsen på TravelGrip.se

Via månatligt nyhetsbrev kan man ta del av de senaste tipsen på TravelGrip.se. Jag försöker blanda det jag publicerar så att det inte kommer en serie artiklar om en och samma destination under en månad. Därför kan det verka som att jag aldrig är hemma och bara är ute och reser.

TravelGrip.se – de senaste artiklarna:

Jag har tidigare skrivit om mitt arbete med bloggen/onlinemagasinet och har även listat här på sajten vad mer jag skriver om på TravelGrip.se.

Det handlar om restips, restaurangtips, bartips, parktips, roadtrips, hotellrecensioner och äventyr.

Reseguiden hämtas här:
https://mailchi.mp/ec7c5eaeddec/resguide-losangeles

Höst- och vintertips

LÅNGRESA ÖVER JUL OCH NYÅR
Med ett par veckor ledigt under jul och nyår passar det utmärkt att resa långt och få uppleva sommar mitt i vintern. Här är tips på härliga destinationer:

FLORIDA, USA
Du vill hänga på stranden, kanske gå på klubb, shoppa som en galning… Miami och Fort Lauderdale har allt du kan önska! Bland andra SAS och Norwegian flyger hit. 

KALIFORNIEN, USA
Med svalare väder jämfört med Florida kan man här passa på att njuta av oslagbar Stilla Havs-mat såsom japanska rätter. Det finns dessutom många Outlets för klädshopping och flera härliga vinregioner att hänga på. Härifrån är det dessutom bara fem timmars flygresa till Hawaii.

PHU QUOC, VIETNAM
Under sköna varma dagar och nätter kan man på ön Phu Quoc njuta av skönt strandhäng. Turismen och matutbudet här påminner om Thailand.

BORACAY, FILIPPINERNA
Svårslaget för dig som älskar sol och värme! Många åker också till Boracay för att kitesurfa.

KANARIEÖARNA, SPANIEN
Gran Canaria med “huvudstaden” Las Palmas har mer än bara turiststränder att bjuda på. Det finns många byar och samhällen som är mindre exploaterade. Både Gran Canaria och Teneriffa passar barnfamiljer utmärkt. 

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply