Onlinemarknadsföring

Lärande i Arbete

Tio veckor av Lärande i Arbete (=praktik) är till ända. Nu återstår en vecka i skolan för att avsluta Yrkeshögskoleutbildningen Onlinemarknadsförare!

Under mina tio veckor på mediebyrå har jag agerat som en Digital Traffic / Media Coordinator och har därmed bevakat att kampanjer har genomförts enligt plan, kontrollerat leveransen mot estimat och gjort uppdateringar. Därtill har jag satt mig in i Orvesto för att ta fram statistik och göra analyser av sajter och deras målgrupper. Tiden har gått så fort och jag har lärt mig massor.

Kvar är att presentera praktiken för klassen och utbildningsledaren och sedan examen 8 juni för att bli färdig Onlinemarknadsförare. Ett år av studier går fort, speciellt när året har varit så intensivt som det har varit. Utbildningen har passat mig ypperligt eftersom det har varit snabbt tempo och hela dagar av studier/föreläsningar, ingen “dö-tid” utan 9-16 på plats i skolan och vanliga arbetstider på praktiken.

Vid sidan av praktiken har jag fortsatt hantera min webshop liksom de bloggar jag driver. Man kan säga att dagarna är fullspäckade!

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply