Pyssel & Virkat

Liten scrapbook

Har scrappat ihop ett litet album från Creative Club, genom att använda mig av de saker som följde med i deras paket. Ett tiotal foton gick åt och denna scrapbook blev ett perfekt litet fotoalbum åt en resa till Aruba.

 

Efter pysslandet har jag till och med saker över från paketet!

Innehåll i paketet:

  • Flera dekorativa pappersark
  • Dubbelhäftande tejp och kuddar
  • Band och snöre
  • Glitterlim
  • Utstansade kartongbitar, blommor, pins mm.
  • Stämpelfärg

Gör så här

Klipp till bitar av pappren så att de täcker hela albumsidan, stansa hål i pappret efter att det är pålimmat, därefter är det fritt fram att dekorera pappret.

Alternativt sticker man i pins i pappret innan man sätter fast det mot albumsidan, då gäller det att man har kollat hur man ska placera bilder och annat på bladet innan.

Det är snyggt med rivet papper av annan struktur och annat mönster än underlaget, det behöver inte alltid vara klippt helt rakt. Ett anat tips är att dra med stämpelfärgen längs med en klippt kant för att ge pappret lite mer vintage look, se bild nedan med röda pappersbakgrunder.

Sista åtgärd är att fösta albumringarna och i mitt fall dekorerade jag dem med banden som följde med i paketet.

Jag rekommenderar verkligen Creative Club, genom att de är så frikostiga behöver man inte köpa tillbehör i butik utan kan använda sig av det som blir över i varje kit. Det kostar bara 98kr i månaden, prisvärt och bekvämt.

 

 

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply