Onlinemarknadsföring,  Resetips

Projektarbete efter semestern i Thailand

De senaste tre veckorna har på heltid ägnats åt ett projektarbete i skolan, tillsammans med en klasskompis har jag tagit fram en Affärsplan för en affärsidé som hennes mamma har och ska förverkliga. Det har varit oerhört lärorikt, i och med att jag fått sätta mig in i en ny bransch, analyserat konkurrenter och målgrupp samt fått ta del av vilken budget som ska sättas. Själva Affärsplanen har vi skriftligen författat tillsammans, den omfattar 15 sidor. Imorgon är det dags för presentation av produkten vi har tagit fram. Spännande!

Göra en egen film

Under projektets gång har vi fått lära oss hur man sätter ihop en kort reklamfilm, vi laddade hem Windows Live Movie Maker (för vi är inga experter) och har enkelt kunnat redigera stillbilderna för att skapa ett bildspel med text och ljud (musikstycke). Måste säga att jag upplevde programmet som superenkelt och det uppmuntrade mig till att göra en egen film om den senaste semesterresan till Thailand. Den är inte perfekt men kanske lite smårolig…

Filmen finns på YouTube.

Hädanefter ska jag klippa ihop kortfilmer om mina resemål och slänga på musik som jag relaterar till resan. =)

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

One Comment

  • Emelie

    Vilken bra idé med att klippa ihop kortfilmer efter en resa! Förstår vad du menar med Thailand första och sista gången (tror jag iaf):) Har varit där x 2 och lär inte bli fler gånger! Fast man ska aldrig säga aldrig, för dykningens skull kanske jag skulle kunna åka dit igen:)

Leave a Reply