Hobby,  Pyssel & Virkat

Pysseltid = sytid

Sedan starten av utbildningen i september har jag knappt haft någon tid till pyssel, mina virkprojekt ligger fint packade för tillfället och stickprojektet om en halsduk till en vän är det enda som ligger framme – tillgängligt i det fall jag får tid över!
Det enda jag har hunnit med den senaste tiden är några syprojekt.
Det är mycket läsning och heldagar med föreläsningar, en del prov och gruppuppgifter eller egna uppgifter att göra. Förutom detta ska alla i klassen blogga, lära sig använda sociala medier såsom Facebook och Twitter och hålla oss a jour på vad som händer inom Mediebranschen. Därför har jag nu börjat använda WordPress i form av denna blogg med reflektioner från skolan och Internetvärlden, den har också utökats till att innehålla  mitt pysslande.
Även om allt jag läser i och med utbildningen är roligt så hoppas jag kunna pyssla lite mer under oktober, jag planerar att virka en beanie till en skejtarkille som fyller 9 år samt ta fram en prototyp av en mössa som sedan kanske ska produceras åt en liten förening av herrar. Tur att det snart dessutom är en Pysselkväll inplanerad hos en av väninnorna!

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply