Resetips

Resa som intresse

Mitt största intresse på fritiden är att resa, gärna utanför Sveriges gränser. Att uppleva andra kulturer och njuta av annan mat är både spännande och givande. Därför vill jag här lista mina favoritresmål, de baseras på olika preferenser och bygger helt på mina egna erfarenheter.

Mer än 30 länder

Till min 30 årsdag hade jag besökt 30 länder, men redan ett år efter det hade jag kommit upp i 35 länder så att nå 40 länder till min 40 årsdag lär inte bli ett problem…

Kartvy från TripAdvisor

Favoritstäder:

 • Paris
 • Amsterdam
 • Stockholm
 • Aix-en-Provence
 • Key West
Favoritstränder:
 • Aruba i Karibien
 • Boracay i Filippinerna
Favoritländer:
 • Frankrike
 • Aruba
 • Costa Rica
 • USA

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

One Comment

Leave a Reply