Onlinemarknadsföring

Intervjuad inom KANTAR om arbetet i Sverige

Jag blev nyligen intervjuad inom KANTAR om arbetet i Sverige, som vi inom gruppen Media Audit utför. Det är som med andra storbolag svårt att hålla koll på vad andra avdelningar sysslar med, särskilt ur ett globalt perspektiv. Så det var roligt att få dela med mig av min roll och vårt unika arbete inom KANTAR för hela Media-gruppen globalt.

Tidigare har jag bidragit till informationsdelning internt i Sverige, då jag bloggat om poddar på KANTAR Sifos hemsida. Då stog jag för textproduktionen på egen hand och fick utkastet korrat av den lokala Marknadsavdelningen.

För denna intervju fick jag kort svara på ett antal frågor och därefter gick globala marknadsavdelningen igenom uttrycken och korrade det hela.

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply