Onlinemarknadsföring

Bloggare på Kantar Sifo

Jag fick chansen att agera skribent på arbetstid i början av april, och författa ett blogginlägg för en produkt jag varit med att ta fram. Så nu kan jag också kalla mig bloggare på Kantar Sifo. Jag har tidigare “bara” skrivit för min egna reseblogg TravelGrip.se och researtiklar för Gazzine.com, förutom frilans som skribent med exempelvis nativeartiklar.

Agerar bloggare på Kantar Sifos sajt

Blogginlägget handlar om poddindex (den officiella mätvalutan för podcasts i Sverige) och poddlyssnande, allt utifrån en nyligen sammanställd rapport.

Rapporten tog jag fram i samarbete med min kollega som arbetar med insikter och analys om poddlyssnande för Orvesto Konsuments räkning.

På Poddindex finns i dagsläget 5 anslutna distributionsplattformar om vilka vi då sammanställt data. Liksom för de populäraste och största poddarna som fanns hos respektive aktör under 2019.

 

Nyhetspuff också på Poddindex.se

Även på Poddindex har jag publicerat en nyhet om årsrapporten. All drift av Poddindex hanteras av mig för Kantar Sifos del, som jag berättat mer om i ett tidigare inlägg. I det ingår kommunikation till användare och anslutna genom plattformen liksom mejlledes.

Självklart arbetar jag och mina kollegor också med att sprida budskapen, särskilt genom LinkedIn.

 

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply