Onlinemarknadsföring,  Verktyg

Läs en kurs om Displayannonsering

Som jag tidigare har skrivit har jag senaste tiden satt ihop en kurs i displaymarknadsföring på min fritid. Den är nu lanserad i sin helhet hos Nordic Tech Institute och passar både nybörjare inom bannerannonsering och dig med annan digital kompetens. Läs en kurs om Displayannonsering helt online, i den takt du själv önskar och sedan kan du titulera dig Display Specialist!

Läs en kurs om Displayannonsering hos Nordic Tech Institute

Nordic Tech Institute är nyetablerat i nuvarande utförande, grundaren Simon Myringer har sedan några år tillbaka erbjudit sin kurs Digital Marknadsföring på egen plattform. Men även den kursen finns nu hos Studentum genom Nordic Tech Institute där vi är flera kursledare som erbjuder utbildningar.

Att jag väljer att skapa en kurs och bli kursledare på min fritid är mitt sätt att ge tillbaka och dela med mig av den kunskap jag har sedan mina snart 8 år i branschen. Under dessa år har jag arbetat som Ad Ops / Traffic hos Leeads, Metro och Etraveli / Flygresor. Dessutom i flera olika ad servers; Emediate/Cxense, Adtech, Adform och Google. Därför ingår det också inblick i annonsservern Google Ads i kursen.

Det finns många guider online, både i skrift liksom rörligt, som rör bannerannonsering men väldigt få på svenska. Så inledningsvis erbjuds denna kurs på svenska, med både textmaterial och genom presentationer på YouTube (tillgängliga för kursdeltagare).

Är du intresserad av att läsa kursen?

Hör av dig, skicka mejl!

Du som gått kursen är välkommen med feedback så att jag vet vad jag kan göra bättre när det är dags att uppdatera.

Pris: 4995 kr ex moms

Klicka här för att komma till kurssidan

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.