Influencer,  Resetips

Resebloggen TravelGrip med i ny tävling

I våras var Resebloggen TravelGrip med i ny tävling, denna arrangerades av Apollo och de sökte efter Årets Reseinspiratör. TravelGrip.se är mitt bloggprojekt som jag har varit aktiv med sedan början av 2013 och handlar om mina resor och rekommendationer på allt möjligt i världen.

bloggtavling-travelgrip

Bloggtävlingar

I tävlingen Årets Reseinspiratör hamnade TravelGrip.se på fjärde plats i kategori Storstad, en mycket fin placering även om det inte blev “pallplats”.

2014 deltog TravelGrip.se i Super Saver Travels bloggtävling Årets Reseblogg och även här hamnade TravelGrip.se på fjärde plats.

Båda dessa nomineringar och resultat betyder att TravelGrip.se har ett värde för läsarna vilket gör mig otroligt glad. Många tycker dessutom att layouten på sajten är snygg och överskådlig. Jag vill erbjuda lättlästa tips för den som planerar en resa och med layout som ett onlinemagasin och kortare fakta i varje inlägg så kan man enkelt skumma igenom för att hitta just det som intresserar dig. Jag är inte den typen av bloggare som ordbajsar och skriver i detalj om exakt allt, jag väljer ut det som jag hoppas kan vara intressant och kompletterar med talande bilder som jag hoppas skapar en nyfikenhet på resmålen hos läsarna.

Mer info om TravelGrip.se

TravelGrip.se finns mer info om bloggen och mig som Globetrotter. Jag genomför bloggsamarbeten, skriver sponsrade blogginlägg och annonserar med banner på TravelGrip.se, mer info om detta på Press-sidan.

TravelGrip-Maria-Grip-Globetrotter1Prenumerera

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply