Resetips

SAS flyger vidare

I det senaste nyhetsbrevet från SAS framgår att de bjuder på lite nyheter under våren  2013 trots den hotande nedläggningen vi just kunnat följa i media.

Under kommande dagar utökar vi Nordens största utbud av flygresor med möjligheten att boka resor på 37 nya flyglinjer. Totalt startar vi 45 nya linjer fram till sommaren. Vår flygresesajt kommer att bli ännu bättre och vi fortsätter att utveckla lösningar som förenklar resandet. Besök oss löpande på sas.se för mer information om våra nyheter.

Tydligen börjar de med att köra en kampanj som startar redan på torsdag 22 november där man utlovar prisvärda resor. Värt att hålla utkik efter!

Själv är jag smått orolig över redan köpta biljetter för resa i vår, vem vet hur bolaget ligger till då och ingen försäkring jag har täcker om SAS går i konkurs. Därmed kommer jag inte att köpa fler biljetter av SAS under kommande året, jag gynnar dem gärna genom att Eurobonus-shoppa men avstår från att köpa flygresor som jag inte vet om de blir av eller inte.

Jag hoppas att SAS lever vidare!

[UPPDATERING 2012-11-22]

SAS kampanj omfattar resor inom Europa, samt till både USA och Asien. Nu kan man fynda vårresa till Tokyo för 5 462kr, NY 3 965kr eller Peking 4 962kr. Men köpsenast 27 november!
Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply