Onlinemarknadsföring,  Verktyg

Länkkraft från sajter

Länkkraft från sajter är bra och kan vara viktigt för att kunna nå bra placering på Google sök. Många som arbetar med hemsidor tänker i dessa banor och tar kontakt med andra som driver sajter för att utbyta länkar.

Den senaste tiden har jag börjat fokusera mer på min resesajt TravelGrip.se, här delar jag med mig av resetips och reseguider. Just resor är ju ett stort segment på nätet och den mesta trafiken slukas såklart av stora aktörer och resebolag. Detta till trots har jag skapat ett par sajter för att dela länkar mellan några sajter. Jag tycker ju dessutom att det är sjukt kul att starta upp nya sajter och samlar som bekant på domännamn som jag säljer om/när de inte passar i min plan.

Weebly och WordPress.com erbjuder gratis hemsidor/bloggar och båda dessa system är enkla att arbeta med. Vill du snabbt komma igång och inte äger en .se domän som du behöver koppla på sajten så är det bara att köra igång!
Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply