Onlinemarknadsföring

Extraknäcker som webbredaktör

Jag extraknäcker som webbredaktör åt ett par mindre bolag i dagsläget. Det är verkligen kul! Jag vill ju gärna jobba mer med innehåll på sajter så det är väldigt roligt att få förfrågan att hantera ett par webbplatser. Dels hjälper jag, som jag bloggat om tidigare, en hantverkare i Gävle som vill öka sin synlighet på nätet och hitta kunder i trakten. På sikt kommer jag även att hjälpa honom med Adwords.

Pågående projekt

Fixitservice.nu

Sajten Fixitservice.nu är skapad med WordPress och inkluderar en blogg med tips och inspiration inom renovering och heminredning. Därtill har företaget sidor på både Facebook och Google+ för att få viral spridning.

VarforCRM.se

Åt ett mindre nystartat bolag hanterar jag webbplatser som handlar om CRM system. På VarforCRM.se förtydligas just varför man som företagsledare bör fundera kring CRM säljstödsystem.

VäljaCRM.se

VäljaCRM.se ger nyttiga fakta kring vad som finns på marknaden och hur man kan använda de systemen.

Lättareföretagande.se

I och med att jag har drivit eget finner jag det intressant med företagande, så på Lättareföretagande.se samlas lite smarta tips för den som driver eller vill starta företag.

fixit-service-hemsida

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.