Resetips

Kampanjpriser på resor till USA

SAS kör nu en kampanj med bra priser på resor till USA, haka på dealen senast 25 februari. Som jämförelse kan jag meddela att jag tidigare har betalat 7 999kr för Miami och 6 499kr för Los Angeles, så priserna nedan är sannerligen vettiga.

Jag gillar flygbolagens egna kampanjer, oftast erbjuder de vettiga resemål till vettiga priser, det gäller bara att planera. För mig är det inga problem, jag köper gärna en resa som jag kan se framemot under ett halvår. Eftersom jag sällan spenderar semesterdagar i Sverige och inte är beroende av att ta semester enbart under sommarmånaderna så lägger jag många resor under höst och vinter. Det är för mig enormt givande att få fly de mörka och kalla månaderna för att komma tillbaka till vardagen med ny energi!

Flyga med SAS

SAS lever vidare, ett tag till. Hur länge kan man inte veta och det är viktigt att komma ihåg att få försäkringar täcker kostnader för resor som uteblir på grund av konkurs. Om du hör till skaran som chansar och vill slå till på en weekend i NY i vår eller höst så passa på nu!

Boka resan mellan 19 – 25 februari 2013
Res mellan  8 april – 15 juni 2013, resan ska vara avslutad senast 30 juni. Eller res mellan 2 september – 13 december 2013, resan ska vara avslutad senast 15 december 2013. Flygen går från Arlanda, Stockholm.

Värt att veta innan resa till USA.

Om du väljer att resa till LA kan jag rekommendera en weekend i Los Cabos, Mexiko för att njuta av Mexikansk öl och mat i trevlig resort.

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply