Onlinemarknadsföring

SEO fokus på TravelGrip.se

I mitt bloggande har jag särskilt SEO fokus på TravelGrip.se, min reseblogg sedan lite mer än ett år tillbaka. Bloggen utsågs för ett år sedan som den fjärde bästa resebloggen i Sverige, mycket på grund av dess popularitet och sajtens design. Nu ett år senare skördar jag frukter i Googles sökresultat eftersom jag redan från börjar satsat mycket på sökmotoroptimering i både text och bilder.

Ett av de senare inläggen handlar om en planerad resa till Dubai och den kommer på första resultatsidan (3:e obetalda platsen) på Google om man använder sökfras utifrån inläggsrubrik; Planera resa till Dubai. Lite longtail kanske men ändå rewarding!

I tidigare inlägg här på mariagrip.se om sökmotoroptimering finns lite tips på hur man ska tänka men inlägget Skriva för Webben visar jag med TravelGrip.se som exempel hur an lägger in rubriker och vad som är viktigt att tänka på.

SEO-Planera-Resa-till-Dubai-TravelGrip-maraigrip

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply