Hobby,  Resetips

Tips på bra matställen i världen

På resebloggen TravelGrip.se uppdaterar jag kontinuerligt med tips på bra matställen i världen eftersom jag reser ofta och gärna bokar in mängder med restaurangbesök under mina resor. Jag har insett att jag definitivt är en “foodie” såsom jag alltid lägger stort fokus på matupplevelser närhelst jag befinner mig på resande fot.

Wikipedia förklarar foodie enligt nedan och det är skrämmande prick i!

A foodie is a gourmet, or a person who has an ardent or refined interest in food and alcoholic beverages.A foodie seeks new food experiences as a hobby rather than simply eating out of convenience or hunger.

ostron-huitres-oysterbar-selfridges

Under 2014 fick jag upp ögonen (eller smaklökarna) för ostron efter en visit i ostronstaden Cancale på Frankrikes västkust. Dessa små slembollar kan ju vara helt delikata! jag har tillängnat ett helt inlägg till matställen i Stockholm som serverar Ostron.

Det blir många recensioner av japanska restauranger eftersom detta kök är en av mina favoriter, så om du är lika sushi- och sashimitokig som jag så rekommenderas att du spanar in sushi-tipsen på TravelGrip.se. Men det är inte bara rå mat som faller mig i smaken, jag äter en hel del kött också.

Se alla tips på bra matställen i världen på TravelGrip.se!Prenumerera

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply