Influencer,  Resetips

Sommarens alla resor och restips samlade

På min resesajt TravelGrip.se finns sommarens alla resor och restips samlade för läsning. Sedan slutet av maj har jag hunnit med tre utlandsresor och har en skön semestervecka framför mig i slutet av september.

TravelGrips mest populära restips 2016:

Jag är beroende av att resa, läste Vagabonds artikel “15 tecken på att du är beroende av resor” som säger att bland annat följande tecken tyder på denna typ av beroende:

  1. Du har ständigt en resa inplanerad. SVAR: Ja, alltid. När jag landar på Arlanda ser jag redan framemot kommande tripp.
  2. Du överväger alla inköp mot vad det skulle innebära för reskassan. SVAR: Ja!
  3. Du kan visa vägen i minst en annan stad än den du bor i. SVAR: ja, definitivt i Berlin där jag har varit ungefär fem gånger.

Hur hinner jag resa så mycket?
Genom att åka på weekend-resa inom Europa, det är oerhört trevligt varje gång!

Hur har jag råd?
Jag äter matlåda nästan varje dag på jobbet och snåla med utelivet hemma i Stockholm. Det är det väl värt!

Hur får jag semesterdagarna att räcka till?
Jag tar inte mer än en vecka ledigt på sommaren och sprider istället ut semesterdagarna över hela året. Det blir vanligen några långweekends, två veckor ledigt över jul och nyår och någon vecka på våren.Prenumerera

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.