Onlinemarknadsföring,  Verktyg

WP Plugins

WP Plugins innebär verktyg som man installerar i sin WordPress applikation, här kryllar det av diverse “hjälpmedel” till din sajt. Hur många timmar kan man inte lägga ner på det här med bloggande, det är inte alltid inläggen i sig som tar mest tid utan det är utformningen och hanteringen av själva bloggen.

I WordPress finns massor av plugins (tillägg) men vilka ska man ha?

Vad är bra för mitt ändamål?

Tack vare skolans SEO föreläsare Nikke L har jag fått en någorlunda uppfattning av vad han uppskattar och använder sig av. Det är inte sagt att det passar mig och min sajt. Men väl värt ett försök tänkte jag. Så har jag nu suttit i 2 timmar och inte kommit någonvart för det ska fixas lite där, fixas lite där, inne på Admin… Jag vill ju ha en drömsajt som fungerar perfekt! Men aj aj, oj oj vad tid det kommer att ta att skapa denna. Dessutom är det på skolbloggen jag laborerar, som är av den nedladdade versionen av WordPress, inte som denna blogg som är onlineversionen (och därmed inte har plug-ins).

Jag har redan börjat inse att jag troligen måste byta till ett annat tema än Bueno som jag har idag, för att kunna använda alla varianter av Plugins jag vill ha. Jag som älskar Bueno!

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

3 Comments

Leave a Reply