Influencer,  Onlinemarknadsföring

En sajt bort – en ny skapas

Det var dags för städning, en sajt bort – en ny skapas, nämligen en engelsk version av TravelGrip som jag hittills har drivit framgångsrikt på svenska i flera år. TravelGrip.net ersätter därmed sajten LadyTravelGuide.com. På så vis får jag enklare att hantera sajterna och kan använda färre konton i sociala medier i och med att jag arbetar vidare med enbart ett varumärke istället för två.

Det var under hösten 2016 som jag började arbeta mer intensivt med LadyTravelGuide, men efter två år har jag nu insett att det kräver mycket tid att satsa på två varumärken samtidigt (på sidan om mitt heltidsarbete). Inläggen på den engelska sajten har varit många färre än på den svenska sajten trots att jag använt samma plattform (WordPress) och förenklat det hyfsat för mig. Domänen för TravelGrip.net har jag haft i några år och nu äntligen har jag gjort något utav den!

Nedan visas layout av den gamla och nya sajten, såklart följer TravelGrip.net samma grafiska profil som TravelGrip.se vilket är den stora skillnaden mot LadyTravelGuide.

Gamla sajten:

LTG-2018

_________________________________________________________________

Nya sajten:

TravelGrip-NET-2018

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply