Onlinemarknadsföring,  Verktyg

Mest använda iPhone Apparna

Här listar jag de mest använda Apparna i min iPhone som förenklar min vardag.

Admin

GooCal

En enkel kalender som lätt synkar med alla möjlig olika kalendrar, och flera olika Google kalendrar. Gillar denna bättre än iPhones ordinarie kalender.

Chrome

Googles webbläsare Chrome finns även för iPhone, vilket är ett mycket bra alternativ till Safari.

Blogg/Sajtrelaterade

WordPress

Appen är helt fantastisk, utan den hade jag inte bloggat så pass frekvent som jag tycker att jag gör. Alla mina aktiva bloggar ligger på startskärmen, bara att välja och skriva text samt lägga upp bilder.

Blogger

Blogger /Blogspot kom sent med sin iPhone App men den används nu frekvent för de pysselbloggar jag administrerar. Lätt att lägga in text och ladda upp bilder.

Sociala Medier

Pages

Som företagare/sidägare på Facebook så blev det omöjligt att uppdatera sidorna i vanliga Facebook appen, så denna är ett måste om man ska kunna hantera sina sidor. Det är lite trist att man måste använda sig av en extern app.

 

Fotorelaterade Appar

Pinterest

Ett fotoalbum på nätet där man både kan ladda upp egna bilder men också samla på sig andras bilder. Jag använder Pinterest för inspiration inom dekoration, heminredning och pyssel.

Instagram

Instagramhysterin lever vidare, de flesta känner till, och använder, denna fotoapp. Man kan i appen redigera sina bilder och lägga till snygga ramar. Jag har appen inställd på att spara de redigerade bilderna i telefonens kamerarulle, därefter använder jag bilderna på annat håll och skapar jag spridning på andra sajter på nätet.

Photocollage

En enkel app där man kan redigera sina foton, göra kollage och lägga till ramar och effekter. Väl värd att prova på!

 

Flickr

På Flickr samlar jag bilder vilka sedan feedas in i min blogg, men därtill finns det massor med bilder i Flickr för den som är fotointresserad.

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply