Resetips

Resebolagens kampanjer

Gillar du liksom jag att fynda resor?

Då ska du passa på att köpa flygbiljetter när de stora flygbolagen har kampanjer, såsom SAS hade i slutet av september. Man kunde då fynda tur och returbiljetter till Europa, Asien och USA till mycket bra priser. Reseperioden var satt till oktober – juni (2013) bortsett från jul-och nyårshelgerna och sista dag att köpa biljett var fredag 28/9.

Jag är vad man kan säga mycket strukturerad och planerar ofta långt i förtid om möjlighet finnes, så jag slog till på en resa till Japan med SAS i vår, fyndade biljett för 5500kr till Tokyo, ett väldigt bra pris!

Nu kör Finnair en liknande kampanj med bra priser på långflyg till Asien eller USA, resan ska genomföras från oktober 2012 till våren 2013, lite olika slutdatum på destinationerna.


Jag rekommenderar att gå med i SAS Eurobonus program eller/och Finnair Plus där man samlar poäng på sina resor som senare kan nyttjas vid köp av biljetter.  Vill ha information om  kommande kampanjer kan man anmäla sig till nyhetsbrevet eftersom man då kan få nys om kampanjer en dag innan allmänheten.


Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply