Resetips

Sommar, sol och bröllop

Till sensommaren är jag bjuden till ett bröllop, det är sannerligen något speciellt nu för tiden. Långt ifrån alla jag känner viger sig, statistiken säger allt. Jag har varit på fyra bröllop i Sverige och två bröllop utomlands.

Inbjudan har landat i brevinkastet och jag älskar uttrycket:

Vi tycker mycket om barn men denna dag vill vi fira med våra vuxna vänner

Jag ser verkligen framemot vigsel, mingel och fest. Det svåra inför detta är att hitta rätt klänning och ordna en fin frisyr på mig själv. Lämpligt nog har NK nu sin sommarrea, jag hoppas kunna fynda något färggrant som passar önskad klädsel “mörk eller ljus kostym”.

Förutom att ha något vackert så måste jag också tänka på miljön vi ska vistas i, jag tror inte höga klackar kommer att vara alltför lämpliga. Vigseln sker på tidig eftermiddag så jag har i beräkning att det finns risk för kyliga vindar om kvällen.

Klädkoden kan betyda att män bär mörkgrå eller ljus kostym, vit skjorta och slips eller fluga. Jag tror också att svart kostym är accepterat idag. Jag förväntas bära knälång eller hellång klänning som inte är axelbandslös eller vit.

Håret vill jag ha i en halvuppsatt frisyr, får se hur det går. Jag är fantasilös och dålig på att göra uppsättningar så jag får se till att öva under sommaren.


Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply