Influencer

Läs om mina 8 anledningar att besöka Rom

Gazzine.com går det nu att ta del av nya restips, läs om mina 8 anledningar att besöka Rom som innehåller sevärdheter, utsikter, konstverk, matställen med mera. Rom har så mycket att erbjuda, både yngre och äldre, par och familjer. Det är en av mina absoluta favoritstäder (i världen)!

Rom är alltid högaktuellt med tanke på alla sevärdheter som finns här, det är liksom en stor del av hela Europas historia som är framgrävd här.

Läs om mina 8 anledningar att besöka Rom

För en månad sedan publicerades min första artikel hos Gazzine, nu är det alltså som så att artikel nummer två har kommit ut. Det är superkul att få förtroendet att skriva och förmedla på den plattformen där man kan hitta högkvalitativ läsning av mycket kunniga journalister. Anna Holmquist som är grundare har bistått i granskning av mina texter så att de håller måttet så att säga. Helt ovärdeligt feedback har jag fått vilket får mig att växa.

Att skriva denna typ av större artiklar är ett utmärkt komplement till mitt skapande med resebloggen TravelGrip.se, där jag har varit verksam sedan c:a 2013. Jag har tidigare publicerat en artikel om öarna The Keys i södra Florida på Gazzine.

Alla som vill ta del av Gazzines hela utbud kan det nu under Betaversionen, allt är öppet på nätet. Likaså i den nyproducerade appen.

Om du testar appen och stöter på något problem, tveka inte att höra av dig till utvecklaren, eller mig, så att Anna kan få bukt med eventuella “barnsjukdomar”.

 

 

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply