Onlinemarknadsföring,  Verktyg

Skapar sajtförslag till Spaägare

Jag skapar sajtförslag till en Spaägare i Stockholm som vill uppdatera sin hemsida och framförallt byta från en flashbyggd sajt till en enklare och framförallt responsiv hemsida. Det är alltid kul att få skapa något nytt, och det är ju så enkelt med WordPress!

Jag är en stor förespråkare för WordPress, en enkel plattform som gör det enkelt att hålla sajt och blogg uppdaterad i och med att man kan uppdatera innehållet via både dator och mobiltelefon. Jag har flera egna sajter och bloggar som alla är skapade i WordPress och när jag hjälper företagare komma igång med en hemsida är det WordPress jag använder mig av.

sajt-åt-spa

Tidigare har jag hjälpt en hantverkare att skapa hemsida och konton i sociala medier, www.fixitservice.nu och här har jag också hjälp till med en del blogginlägg. Nu väntar jag på att motta en drös bilder som jag kan hjälpa hantverkaren lägga upp på sajten. I detta fall är det helt och hållet jag som hanterar sajten.

fixit-service-hemsida

annons-fixit-service

Maria Grip är Onlinemarknadsförare som älskar webben, resor, träning och pyssel.

Leave a Reply